The Crown

H σειρά “The Crown” φαίνεται πώς έπεσε… θύμα κλοπής καθώς η Ολίβια κόλμαν – η οποάι υποδύθηκε περίφημα τη βασίλισσα Ελισάβετ – έκλεψε ένα μικρό ενθύμιο από τα γυρίσματα και πλέον παραδέχεται περήφανα αυτό που έκανε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στην τρίτη σεζόν, η ηθοποιός κοιτάζει ένα γραμματόσημο το οποίο έχε το πρόσωπο της (στην ουσία της βασίλισσας) και από ότι φαίνεται θέλησε να το κρατήσει.

Μιλώντας στην εκπομπή “The Graham Norton Show”, παρατήρησε αυτή τη βασική λεπτομέρεια, και ένας άνθρωπος της παραγωγής της είπε :

“”Δεν μου επιτρέπεται να το κάνω, αλλά πάρε αυτό” και η ηθοποιός πήρε κρυφά το γραμματόσημο και το έκρυψε στην τσέπη της.

Στη σειρά του Netflix “The Crown” η παραγωγή έχει φροντίσει να γίνουν όλα με απίστευτη λεπτομέρεια και προσοχή, διότι δε θέλουν να υπάρξουν λάθη όπως σε άλλες παραγωγές και οι ηθοποιοί επιλέγονται πολύ προσεκτικά έτσι ώστε να ενσαρκώσουν τους ρόλους που τους έχουν δοθεί με ακρίβεια.

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που έχουν παραδεχτεί κατά καιρούς πώς έχουν “κλέψει” πράγματα από ένα πλατό όπου έπαιζαν αλλά προφανώς μιλάμε για μικρής αξίας αντικείμενα τα οποία δε θα λείψουν από καμία παραγωγή!

Τσέκαρε και αυτά : 

Survivor All Star : Οι άνδρες που μπαίνουν

Τζέιμς Μποντ :Ποιος θα πάρει τον ρόλο