Ηλίας Μπόγδανος

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ένας από τους παίκτες του Survivor All Star που έχει παρουσιάσει ένα σχετικά ήπιο χαρακτήρα και είναι θερμός υποστηρικτής της positive σκέψης! Όμως, υπάρχουν φορές που ακόμη και αυτός μπορεί να “σπάσει” και να δείξει την πιο άγρια πλευρά του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί την Πέμπτη 20/4 θα δούμε ένα άγριο καυγά μεταξύ των Τάκη Καραγκούνια, Νικόλα Αγόρου και Ηλία καθώς ο μισθοφόρος θα εκνευριστεί με κάτι που θα ακούσει κατά τη διάρκεια του αγώνα και θα ξεσπάσει ένας μικρός χαμός.

Οι παίκτες θα ανταλλάξουν κουβεντούλες που σίγουρα θα εκνευρίσουν τους θαυμαστές τους αλλά θα ηρεμήσουν τα “πνεύματα” μετά από λίγη ώρα! Ο Ηλίας Μπόγδανος,πάντως θα εμφανιστεί έξαλλος και ίσως είναι από τις λίγες φορές που τον έχουμε δει έτσι!

Σε άλλα νέα, οι παίκτες θα συμμετάσχουν σε μια ακόμη δημοπρασία όπου ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα πει το περίφημο πλέον “Το Ανοίγουμε” και οι παίκτες θα καταφέρουν να φάνε πάλι κάτι!

Μετά από το φαγητό, οι παίκτες θα βρεθούν στο συμβούλιο όπου θα ανακοινωθεί το πρόσωπο που θα αποχωρήσει και σύμφωνα με τα spoilers, στην Ελλάδα επιστρέφει ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης!

Τσέκαρε και αυτά :