Βίκυ Σταυροπούλου

Γενέθλια είχε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η κολλητή του, Βίκυ Σταυροπούλου θέλησε να του ευχηθεί μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram με δυο φωτογραφίες του. Εξάλλου, πρόκειται για δυο ανθρώπους που είναι μαζί σχεδόν κάθε μέρα και είναι σαν οικογένεια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Με αφορμή τα γενέθλια του ηθοποιού, η επίσης ηθοποιός και κριτής του J2US θέλησε να γράψει κάποια τρυφερά λόγια για τον άνθρωπο με τον οποίο έχει μείνει μαζί στο ίδιο σπίτι και έχουν μεγαλώσει την κόρη της, Δανάη Μπάρκα και ήταν συγκινητική!

“Ο Χρήστος μου,που πάντα θα είναι στο πρώτο πλανο της ζωής μου, πάντα θα είναι η οικογένεια μου, πάντα θα με βελτιώνει, θα με κάνει να ξεκαρδίζομαι στα γέλια, και θα με τσαντίζει όσο κανένας άλλος, έχει σήμερα γενέθλια!Να σε χαιρόμαστε, να είσαι γερός , δημιουργικός, χαρούμενος και πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε!!!”. 

Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι δυο άνθρωποι οι οποία έχουν βαθιά αγάπη ο ένας και τον άλλον και έχουν περάσει πολλά μαζί! Έχουν καταφέρει μέσα στα χρόνια να αποκτήσουν μια υπέροχη φιλία και τους αρέσει να κάνουν πολλά πράγματα μαζί!

Τσέκαρε και αυτά: