Βασιλιάς Κάρολος

Ο βασιλιάς Κάρολος θα παραστεί στην επίσημη τελετή στέψης του στις 6 Μαΐου στο αββαείο Γουεστμίνιστερ και στο πλευρό του θα καθίσει η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς η οποία αναμένεται να στεφθεί βασίλισσα.

Στην τελετή στέψης θα δώσουν το παρών συγκεκριμένοι άνθρωποι από τη βασιλική οικογένεια και από διάφορους άλλους κλάδους και ο Κάρολος αναγκάστηκε να ‘”κόψει” σε πολλούς την είσοδο στο αββείο διότι δεν γίνεται να είναι όλοι καλεσμένοι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ωστόσο, για να τους τιμήσει για το γεγονός πως είχαν όλοι τη διάθεση να δώσουν το παρών, θα παραθέσει δείπνο στις 5 Μαΐου για να τους ευχαριστήσει και για να γιορτάσουν όλοι το μεγάλο γεγονός.

Το βασιλικό ζεύγος θα υποδεχτεί μέλη της βασιλικής οικογένειας και αριστοκράτες από όλη την Ευρώπη όπως και την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζίλ Μπάντεν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και θα παραθέσουν δεξίωση η οποία δε θα θυμίζει στα παραδοσιακά δείπνα που έκανε η βασίλισσα Ελισάβετ στο παρελθόν, σύμφωνα με τη Daily Mail!

O βασιλιάς Κάρολος θέλει να φέρει και νέες παραδόσεις με την επίσημη τελετή στέψης του και ένας από τους λόγους για τους οποίους θέλει να είναι πιο σύντομη η γιορτή αυτή είναι διότι θέλει να δείξει στον κόσμο πως η βασιλική οικογένεια είναι έτοιμη να ασχοληθεί με πιο σοβαρά πράγματα.

Tσέκαρε και αυτά: