Ηλίας Ψινάκης

Ο Ηλίας Ψινάκης διασκεδάζει πολύ κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών και μέσω του TikTok είδαμε ένα βίντεο το οποίο ανάρτησε και κάνει… ακροβατικά στη θάλασσα! Κάτι το οποίο σίγουρα δεν περιμέναμε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο κοσμοπολίτης μάνατζερ και δημιουργός του “Γηροκομείου” έκοβε βόλτες με το jet ski σε καταγάλανα νερά και κατάτη διάρκεια της εξόρμησης του στη θάλασσα, σηκώθηκε όρθιος και ξεκίνησε να κάνει διάφορες τσαχπινιές.

Σήκωσε το πόδι του στον αέρα και παράλληλα οδηγούσε το θαλάσσιο όχημα! Αυτό όμως που μας έκανε να λυγίσουμε από τα γέλια ήταν η λεζάντα του στο βίντεο η οποία ανέφερε:

“Ακροβατικά με το ένα πόδι στον τάφο η «τουρμπο-γιαγιά» στο πλωτό Γηροκομείο…”. 

O Ηλίας Ψινάκης επέλεξε για μια ακόμη χρονιά να κάνει luxury διακοπές με σκάφος και μαζί με την παρέα του πήγαν σε πολλά μέρη στην Ελλάδα ενώ βρέθηκε και στην Τουρκία, σύμφωνα με τις αναρτήσεις του στα social media!

 

@iliaspsinakis

Ακροβατικά με το ένα πόδι στον τάφο η «τουρμπο-γιαγιά» στο πλωτό Γηροκομείο… 🇬🇷

♬ original sound – Faidon_znt

Ο μάνατζερ ο οποίος παρουσίασε την εκπομπή “Έλεος” με την Αννίτα Πάνια στο MEGA, καταγράφει πολύ συχνά τις στιγμές και ελπίζουμε να έχει μαζέψει υλικό από τις διακοπές του για να δημιουργηθεί ένα βίντεο το οποίο θα παρακολουθήσουμε στο κανάλι του στο Youtube!

 

Τσέκαρε και αυτά: