Michelle Obama

Η Michelle Obama παραμένει μια από τις αγαπημένες “Πρώτες Κυρίες” των ΗΠΑ και πολύ συχνά συμμετέχει σε projects που αφορούν στην καλή υγεία και τη σωστή διατροφή διότι θέλει τα νέα παιδιά να μην κάνουν λάθη και να φροντίζουν τους εαυτούς τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα μίλησε στο πρώτο επεισόδιο του “Υour Mama’s Kitchen”, ένα ακουστικό podcast με οικοδέσποινα τη δημοσιογράφο Μισέλ Νόρις και σε συμπαραγωγή με την Higher Ground και αποκάλυψε πως σε μικρή ηλικία δεν της άρεσε καθόλου το πρωινό γεύμα.

“Ήμουν κάπως επιλεκτική. Δεν μου άρεσε καθόλου το πρωινό – τίποτα. Και ο αδερφός μου, που έτρωγε συνέχεια πρωινό, νόμιζε ότι ήμουν τρελή.Τρώγαμε πλούσιο πρωινό γιατί ο αδερφός μου ήταν αθλητής. Έτσι υπήρχαν τα πάντα — δημητριακά, ομελέτες ή τηγανητά αυγά, τοστ, μπέικον και λουκάνικα. Οπότε το πρωινό ήταν μεγάλο”, δήλωσε η πρώην Πρώτη Κυρία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama)

Η συνήθεια που είχε η Michelle Obama, είναι σύμφωνα με πολλούς ειδικούς λάθος και πρέπει να τρώμε όλοι πρωινό γεύμα για να μπορούμε να ξεκινάμε την ημέρα μας σωστά και να μην χάνουμε ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δεν πρέπει να πίνουμε καφέ με άδειο στομάχι και το νερό είναι πολύ σημαντικό για να αρχίσει να ενυδατώνεται το σώμα μας!

Τσέκαρε και αυτά: