Imagine Dragons

Το βράδυ της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου, οι Imagine Dragons εμφανίστηκαν υπερθεαματικά στο κατάμεστο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, μπροστά στους χιλιάδες Έλληνες θαυμαστές τους που ανυπομονούσαν γι’ αυτή τη συναυλία εδώ και τόσα χρόνια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Λίγο πριν βγούν στη σκηνή έγινε η απονομή της αναμνηστικής πλακέτας για τα 350.000.000 streams στην Ελλάδα. Την απονομή έκαναν η διευθύνουσα σύμβουλος της Minos EMI, A Universal Music Company Μαργαρίτα Μάτσα, μαζί με τον διευθυντή ξένου ρεπερτορίου Αλέξη Πατάκη και τον Τζιμ Βαρούνη από το international marketing!

Το συγκρότημα Imagine Dragons με την διευθύνουσα σύμβουλο της Minos EMI, A Universal Music Company Μαργαρίτα Μάτσα,
τον διευθυντή ξένου ρεπερτορίου Αλέξη Πατάκη και τον υπεύθυνο international marketing Τζίμ Βαρούνη.

Οι Imagine Dragons είναι το φαινόμενο που επαναπροσδιόρισε τη ροκ μουσική για τον 21ο αιώνα!

Το Αμερικάνικο συγκρότημα του pop rock στα 12 χρόνια από την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους με τίτλο «Night Visions», κατάφεραν να γίνουν ένα από τα πιο επιτυχημένα σύγχρονα μουσικά συγκροτήματα και να βρεθούν ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Οι πωλήσεις των δίσκων τους ξεπερνάνε τα 75 εκατομμύρια.

Η ιστορία των Imagine Dragons συνεχίζεται με τεράστιες επιτυχίες όπως τα «Βones», «Enemy», «Believer», «Thunder» και «Demons» με το συγκρότημα να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, κυριαρχώντας στο ραδιόφωνο και γεμίζοντας τα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου στις περιοδείες τους.

Τσέκαρε και αυτά: