Instagram

Εκνευρισμένοι είναι οι χρήστες του Instagram που χρησιμοποιούν καθημερινά τα stories καθώς το zoom έχει δημιουργήσει θέματα και δεν μπορούν να κάνουν τις αναρτήσεις που επιθυμούν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μετά την αναβάθμιση που έγινε στην εφαρμογή στα iPhone τηλέφωνα, οι χρήστες παρατηρούν πως όταν κάνουν ένα story kαι σέρνουν το δάχτυολο τους προς τα πάνω για να ζουμάρουν, αυτό κολλάει και δεν μπορουν να εαναφέρουν την εικόνα για να μπορέσουν αν δημιουργήσουν το εφέ της “απομάκρυνσης”.

Πρόκειται για ένα bug το οποίο δεν αφήνει τους περισσότερους χρήστες να δημιουργήσουν τα stories που τους αρέσουν καθώς δεν μπορούν να ζουμάρουν όπως θέλουν!

Η Meta στην οποία ανήκει το Instagram δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη και οι χρήστες αναγκάζονται να βγάλουν τα βίντεο που θέλουν από την κάμερα του iPhone και όχι απευθείας από την κάμερα των stories!

Oι χρήστες κάνουν τα παράπονα τους μέσω της πλατφόρμας του “Χ” αλλά και μέσω αναρτήσεων σε stories όπου ταγκάρουν το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και υπάρχουν και οι περιπτώσεις που τρολάρουν τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ για το γεγονός πως δεν είναι προσεκτική η εταιρεία όταν κάνει αλλαγές!

Τσέκαρε και αυτά: