Παγιδευμένοι

Η σειρά “Παγιδευμένοι” αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και οι τηλεθεατές ανυπομονούν για την εξέλιξη της ιστορίας καθώς υπάρχουν πολλές ανατροπές οι οποίες θα μας ταράξουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στη σειρά κάνουν τις διακοπές τους και η εμφάνιση τους έχει αλλάξει διότι έχουν μαυρίσει, έχουν φάει καλά με αποτέλεσμα να φαίνονται ακόμη πιο χαρούμενοι και κάνουν τις βουτιές τους! Μια από αυτούς είναι και η Μαριαλένα Ράδου η οποία είναι η εισαγγελέας της σειράς!

Η ηθοποιός έκανε μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της και έβαψε τα μαλλιά της ροζ! Πολύ έντονο ροζ και είναι άκρως ιδιαίτερη η επιλογή της!

Η Μαριαλένα Ράδου η οποία συμμετέχει στη σειρά “Παγιδευμένοι” θέλησε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για τις ευχές που αφορούν στην ονομαστική της γιορτή και ανάρτησε μια topless φωτογραφία στο Instagram!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marilena Radou (@marilenaradou)

“Αν στον κόσμο σήμερα υπήρχε ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που επιθυμούσε τη δική του ευτυχία περισσότερο απ’ ό,τι επιθυμούσε τη δυστυχία των άλλων, σε μερικά χρόνια θα είχαμε έναν παράδεισο. Μπέρτραντ Ράσελ, Βρετανός φιλόσοφος (1872-1970). Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές”.

 

 

Τσέκαρε και αυτά: