Βασιλιάς Κάρολος

Ο βασιλιάς Κάρολος είναι ένας άνθρωπος που γεννήθηκε έχοντας δυο πολύ ιδιαίτερους γονείς! Τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο. Έλαβε πολλή αγάπη από τους γονείς του όπως έχει πει και σε μικρή ηλικία ανακάλυψε πολλά χόμπι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Όταν ο Κάρολος ήταν στην ηλικία των 5-6 ετών δημιούργησε κάποιες εικόνες με κηρομπογιές και μολύβι οι οποίες απεικονίζουν τη μητέρα του και τον πατέρα του. Και αυτό βγαίνουν σε δημοπρασία!

Τα παιδικά σκίτσα πωλούνται σε δημοπρασία και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του οίκου δημοπρασιών Hansons Auctioneers μπορεί να αγγίξουν την τιμή των 12.000 δολαρίων.

Όταν ήταν στην παιδική ηλικία, ο Κάρολος ζωγράφισε τα βασιλικά πορτρέτα των γονιών του. Σήμερα τα παιδικά σκίτσα πωλούνται σε δημοπρασία και εκτιμάται ότι η τιμή για την απόκτησή τους θα φθάσει έως 12.000 δολάρια.

Τα έργα δημιουργήθηκαν γύρω στο 1953 ή 1955 και είναι ανάμεσα στα αντικείμενα μιας μεγαλύτερης συλλογής βασιλικών αναμνηστικών.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται 10 άλλα σχέδια του, οικογενειακές φωτογραφίες, κάρτες Χριστουγέννων, χειρόγραφο ημερολόγιο με γεύματα του Μπάκιγχαμ του 1937 και διάφορα άλλα πράγματα.

Ο βασιλιάς Κάρολος όπως και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας δίνουν συχνά πράγματα σε δημοπρασίες για να συγκεντρωθούν χρήματα για διάφορους σκοπούς!

Tσέκαρε και αυτά: