Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται πως είναι τρελά ερωτευμένος με τη σύντροφο του και επίσης τενίστρια, Πάουλα Μπαντόσα. Kάνει βαρύγδουπες δηλώσεις και το κορίτσι του έχει πάρει το μυαλό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά στη Στουτγκάρδη, ο γνωστός τενίστας παραχώρησε συνέντευξη στην Bild και μίλησε για τη σχέση του λέγοντας πράγματα τα οποία είναι πολύ νωρίς να ειπωθούν! Αλλά άμα το νιώθει ο άνθρωπος, εμάς δε μας πέφτει λόγος!

“Ναι, είμαστε ζευγάρι. Αλλά όχι μόνο ζευγάρι. Είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει να ορίζεται. Είναι πολύ σπάνιο να βρείτε την αδελφή ψυχή σας. Αν ρωτήσεις την Πάουλα, θα σου πει ακριβώς το ίδιο”. 

Ο δημοσιογράφος της Bild ακούγοντας το τελευταίο σχόλιο του αθλητή, είπε πως έκανε μεγάλο ντόρο η σχέση του και όχι τόσο πολύ ο αγώνας του με τον Αλκαράθ!

“Έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου. Και αυτό μπορώ να το πω με μεγάλη σιγουριά. Ποτέ δεν ένιωσα τόσο μεγάλη έλξη και ποτέ δεν έχω βρει τόση ομορφιά και τόσο ενδιαφέρον σε μία γυναίκα. Το είπα στην Πάουλα και είπε το ίδιο κι αυτή και χάρηκα που το άκουσα. Το μυαλό μας είναι στο ίδιο μήκος κύματος, είναι μια τέτοια πνευματική σύνδεση. Έχουμε καλές… δονήσεις μαζί. Είναι μια τόσο όμορφη εμπειρία”. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι in love και μπράβο του!

Τσέκαρε και αυτά: