Ιωάννα Μαλέσκου

Στην αγκαλιά της κρατά, πλέον, την κορούλα της η Ιωάννα Μαλέσκου και μέσω Instagram μας παρουσίασε τον καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της, Κωνσταντίνο Δανιά.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η παρουσιάστρια ανάρτησε μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο που είχε στο μαιευτήριο όπου γέννησε την κορούλα της και έγραψε στη λεζάντα:

“Το ομορφότερο “δώρο” της ζωής! Το “ρόδο” μας . Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές και την αγάπη σας”. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο και έχει επιστρέψει στο σπίτι με την κορούλα της και τον σύζυγο της. προτού αποχωρήσει από το νοσοκομείο, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που την περίμεναν και ήταν βαθιά συγκινημένη για το νέο πλασματάκι που καλείται να φροντίσει!

“Αρχικά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, πρέπει να σας πω ότι πέρα από την φόρτιση τη συναισθηματική και τις ορμόνες οι οποίες είναι στον Θεό, είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη που δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι το κουβαλούσα τόσο καιρό. Μας κράτησε όλο τον χρόνο που ήθελε εκείνη για να έρθει στον κόσμο και τελικά είναι στην αγκαλιά μας, μόνο ευλογία νιώθω. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν συγκινήθηκε η παρουσιάστρια απάντησε «αν συγκινήθηκα λέει; ετοιμάζομαι να ξανακλάψω”. 

Τσέκαρε και αυτά: