Σειρές Netflix

Σειρές Netflix: To ΣΚ αποφασίσαμε να μείνουμε σπίτι και να ανοίξουμε τη γνωστή πλατφόρμα καθώς είχαμε ακούσει πολλά για το prequel της σειράς Bridgerton, “Queen Charlotte” και έπρεπε να το δούμε.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H σειρά των έξι επεισοδίων αφορά στην περίεργη βασίλισσα που γνωρίσαμε στην “βασιλική σειρά” που προκάλεσε πανικό και την ιστορία αγάπης που έζησε με τον βασιλιά Γεώργιο ο οποίος έκρυβε ένα ένοχοι μυστικό το οποίο δεν μπορούσε να μοιραστεί με κανέναν. Και ειδικά με τη βασίλισσα του.

Είχε έντονο ενδιαφέρον η πλοκή καθώς δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε την αλόγιστη συμπεριφορά του βασιλιά και υπάρχουν κάποιοι λόγοι για τους οποίους σου προτείνουμε να την τσεκάρεις αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να δεις ενώ είσαι σπίτι και αράζεις!

Σειρές Netflix – #1. Μιλάμε για love story και όχι αστεία! Ένα νέο κορίτσι παντρεύεται έναν βασιλιά ο οποίος κρύβει το μυστικό του και εκείνη προσπαθεί να τον “ξεσκεπάσει”. Μέσα στην αναζήτησή της τον ερωτεύεται και εκείνος κάνει ότι πιο σκληρό μπορεί για να την προστατεύσει από τον κακό εαυτό του”.

#2. Θίγεται το σοβαρό ζήτημα της ψυχικής υγείας και η δύναμη του ανθρώπου να προσπαθήσει να ξεπεράσει κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς!

#3.Έχει αστείες στιγμές αλά αυτό που σου “μένει” στο τέλος είναι πως όταν αγαπάς κάποιον πραγματικά και ουσιαστικά, θα μείνεις στο πλευρό του και στα ευχάριστα και στα δυσάρεστα!

Τσέκαρε και αυτά: