Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι μια γυναίκα η οποία έχει καταφέρει να αποδείξει πως όταν ένας άνθρωπος θέλει να προχωρήσει στη ζωή του, θα το κάνει και θα αφήσει στην άκρη όλα όσα του προκαλούν τοξικότητα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γυναίκα η οποία υποστεί μια τρομακτική επίθεση στην Καλλιθέα, όταν μια άλλη γυναίκα της έριξε οξύ στο πρόσωπο, είναι πλέον μέλος της ομάδας της Σοφίας Αλιμπέρτη στην εκπομπή “Ζήσε αλλιώς”, και μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

Μιλώντας για τα συναισθήματα που μπορεί να έχει αυτή τη γυναίκα που της προκάλεσε τόσο κακό, είπε:

“Κανένα θύμα δεν νιώθει πλήρη δικαίωση, ακόμα και αν ο άλλος καταδικαστεί και ισόβια. Εγώ έχω φύγει από αυτό το κομμάτι, τελείωσε αυτό το κομμάτι όταν τελείωσε και το δικαστήριο. Εννοώ ψυχολογικά. Δεν έχω νιώσει θυμό, δεν νιώθω μίσος. Δεν είχα την πολυτέλεια να αφιερώσω χρόνο και φαιά ουσία για να θυμώνω, γιατί είχα τόσα πράγματα να διαχειριστώ”. 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε και στο μονοπάτι που έχει μπει σχετικά με την κατάσταση της υγείας της λέγοντας:

“Έχω μπει καμιά εικοσαριά φορές στο χειρουργείο. Ήδη έχω προγραμματισμένο το επόμενο χειρουργείο μου. Έχω στην πλάτη μου σαν δύο μπαλόνια που προσπαθούν να μου ξεχειλώσουν το δέρμα, ώστε να το πάρουν από την πλάτη και να το φέρουν στον λαιμό, γιατί αυτή τη στιγμή έχω λειτουργικό πρόβλημα στον λαιμό. Δυσκολεύτηκα πιο πολύ στο να βρω το θάρρος να κοιτάξω εγώ τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Θυμάμαι ότι οι γιατροί με πίεζαν γιατί έπρεπε να φύγω από το νοσοκομείο κι εγώ είχα άρνηση. Με πήρε περίπου τρεις εβδομάδες να το κάνω”. 

Τσέκαρε και αυτά: