Σχέσεις

Yπάρχουν κάποια πράγματα για τα οποία αξίζει να παλέψεις σε αυτή τη ζωή. Όπως οι σχέσεις. όμως, υπάρχουν φορές που δε γίνεται να αγωνίζεσαι να κρατήσεις μια “πεθαμένη φλόγα” ζωντανή διότι έφτασε το τέλος.

Πολλές φορές η ανασφάλεια και η συνήθεια, μας κάνουν να μη θέλουμε να αποδεχτούμε πως μια σχέση τελειώνει. Ωστόσο, τα σκληρά σημάδια που εμφανίζονται στην καθημερινότητα μας, μας οδηγούν σε μια κατάσταση την οποία θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κάποια στιγμή. Όσο και αν πονά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι σχέσεις υπάρχουν με σκοπό να είμαστε χαρούμενοι, να ζούμε έναν όμορφο έρωτα και να έχουμε έναν άνθρωπο δίπλα μας τον οποίο εκτιμούμε και σεβόμαστε! Όταν δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα, δύσκολα μπορούμε να συνεχίσουμε!

 

Ποια είναι τα σκληρά σημάδια 

#1.Έχει χαθεί κάθε σεβασμός και δεν μπορείτε να δεχτείτε καμία ωραία κίνηση που μπορεί να κάνει ο σύντροφος σας.

#2.Η καλοσύνη και η ευγένεια έχουν εξαφανιστεί από τη σχέση σας. Τα λόγια που ανταλλάσσετε είναι “βαριά” και δεν μπορείτε να μείνετε στον ίδιο χώρο για πολλή ώρα.

#3. Η σωματική επαφή και η πνευματική επαφή δεν υπάρχουν στο τοπίο! Δε θέλεις να σε ακουμπάει, να κοιμάστε μαζί και όλα τα σχετικά!

Τα σημάδια μπορεί να είναι σκληρά αλλά πρέπει και οι δυο να καταλάβετε πως δεν γίνεται να είστε μαζί! Επομένως, ήρθε η ώρα για το τέλος όσο και αν πονάει!

Tσέκαρε και αυτά: