Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη είναι μια νέα γυναίκα η οποία έγινε πρόσφατα μανούλα και προσπαθεί να βρει εύκολος τρόπους για να έχει λίγο χρόνο για τον εαυτό της και να κάνει πράγματα για να νιώσει πιο περιποιημένη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γνωστή instagrammer και πλέον TikToker αποφάσισε να δείξει στις διαδικτυακές της φίλες πως να δημιουργήσουν ένα πολύ απλό “ατημέλητο κότσο” ο οποίος είναι ιδανικός για όλες τις ώρες της ημέρας! Μπορείς να τον κάνεις το πρωί που θα πας στη δουλειά σου ή το απογευματάκι για να βγεις για καφεδάκι με τους φίλους σου!

Η Ιωάννα Τούνη το μόνο που σου ζητά να έχεις μαζί σου είναι μια καλή βούρτσα και τσιμπιδάκια για να μπορέσεις να τελειοποιήσεις το look και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βουρτσίσεις καλά τα μαλλιά σου, να δημιουργήσεις μια σχετικά ψηλή κοτσίδα, να τραβήξεις τουφάκια μπροστά στο πρόσωπο σου και να αρχίσεις να “δένεις” τον κότσο σου!

 

@j.touni #hairtutorial θα το δοκιμάσεις?😇❤️ & let me know αν θέλεις και άλλα τέτοια βίντεο.. #fy #foryoupage #viral #hair #jtouni ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

Πρόκειται για έναν πολύ εύκολο και απλό τρόπο για να δημιουργήσεις έναν εύκολο κότσο και να είσαι έτοιμη για ότι επιθυμείς να κάνεις!

Τσέκαρε και αυτά: