iPhone 15

Δεν ήταν λίγοι οι πιστοί αγοραστές της Apple, που ενθουσιάστηκαν με την παρουσίαση του iPhone 15, ωστόσο αρκετοί σχολίασαν πως έχει χαθεί η καινοτομία.

Πολλά ήταν τα παράπονα των αγοραστών του νέου αυτού κινητού, με κυριότερο την υπερθέρμανση κατά τη χρήση και τη φόρτιση. Μερικοί θεώρησαν ότι οφείλεται στον επεξεργαστή A17 Pro, κάτι που, όπως όλα δείχνουν, δεν ισχύει.

Σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo,που επικαλείται το macworld.com, η υπερθέρμανση του iPhone15 προκαλείται από “τους συμβιβασμούς που έγιναν στο σχεδιασμό του θερμικού συστήματος για την επίτευξη μικρότερου βάρους, όπως η μειωμένη περιοχή απαγωγής θερμότητας και η χρήση πλαισίου τιτανίου, που επηρεάζει αρνητικά τη θερμική απόδοση”.

Τα iPhone 15 Pro έχουν χαμηλότερο βάρος σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, με αποτέλεσμα να έχει γίνει μία αλλαγή στο εσωτερικό που επηρεάζει την ψύξη του τσιπ.

Ο Ming-Chi Kuo είπε πως η Apple αναμένεται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υπερθέρμανσης με μια ενημερωμένη έκδοση, αν και αναφέρει ότι “οι βελτιώσεις μπορεί να είναι περιορισμένες εκτός εάν η Apple μειώσει την απόδοση του επεξεργαστή”.

Τσέκαρε και αυτά:

Αστέρας Βουλιαγμένης: Το brunch menu του Matsuhisa Athens

Ύπνος: Πώς να κοιμάσαι καλύτερα