J2US τελικός

J2US τελικός: Το πιο φαντασμαγορικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης ρίχνει αυλαία και είμαστε όλοι καλεσμένοι!

H στιγμή του μεγάλου τελικού έφτασε και το Just the 2 of Us έρχεται στις οθόνες μας πιο λαμπερό και φαντασμαγορικό από ποτέ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο showman, Νίκος Κοκλώνης, έχει ετοιμάσει έναν τελικό που θα μας μείνει αξέχαστος, με πολλές εκπλήξεις, εμφανίσεις που θα συζητηθούν και άφθονο κέφι και μουσική.

Στη σκηνή του J2US θα απολαύσουμε σε ένα live έκπληξη τη Δέσποινα Βανδή και την Καίτη Γαρμπή, με επιτυχίες τους που έχουμε χορέψει και αγαπήσει.

Τα τέσσερα ζευγάρια των φιναλίστ που διεκδικούν τη νίκη του Just the 2 of Us, Ναταλία Αργυράκη – Γιώργος Βογιατζάκης, Ιάσονας Παπαματθαίου – Ηρώ , Λουίζα Πυριόχου – Καλομοίρα και Φελίσια Τσαλαπάτη – Τριαντάφυλλος θα ερμηνεύσουν από δύο τραγούδια το καθένα αλλά και ένα τραγούδι που θα είναι κοινό για όλα τα ζευγάρια, το «Φεύγω» της Χαρούλας Αλεξίου.

Ποιο ζευγάρι θα καταφέρει να σαρώσει σε βαθμολογία από την λαμπερή κριτική επιτροπή και να κερδίσει την ψήφο του κοινού που θα του χαρίσει τον τίτλο του νικητή του J2US;

Ναταλία Αργυράκη – Γιώργος Βογιατζάκης
«Σασμός»
«Τολμάς Κι Έχεις Παράπονο Εσύ»

Ιάσονας Παπαματθαίου – Ηρώ
«Άνοιξη»
«Φως»

Λουίζα Πυριόχου – Καλομοίρα
«Αγάπη Υπερβολική»
«All That Jazz»

Φελίσια Τσαλαπάτη – Τριαντάφυλλος
«Ανάβεις Φωτιές»
«Δεν Θέλω»

Η πορεία των τεσσάρων ζευγαριών μέχρι τον τελικό είχε πολλές όμορφες και αξέχαστες εμπειρίες αλλά φυσικά δεν έλειψαν και οι δύσκολες στιγμές.

Παρακάτω θα θυμηθούμε ξανά τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές των φιναλιστ μας κατά τη διάρκεια του show:

Ναταλία Αργυράκη & Γιώργος Βογιατζάκης

Ιάσονας Παπαματθαίου & Ηρώ

Λουίζα Πυριόχου & Καλομοίρα

Φελίσια Τσαλαπάτη & Τριαντάφυλλος

Τσέκαρε κι αυτό: