Jennifer Lawrence

Ένα νέο “trend” έφερε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών η γνωστή ηθοποιός, Jennifer Lawrence και κανείς δεν περίμενε πως θα αντικρίσει ένα συγκεκριμένο item κάτω από το μακρύ φόρεμα της.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η ηθοποιός είναι γνωστή για τις τούμπες της σε μεγάλα events καθώς δεν είναι συνηθισμένη στα ψηλά τακούνια και την έχουμε δει να πέφτει πολύ συχνά στο πάτωμα. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό φέτος.

Φορώντας ένα φόρεμα σε Α γραμμή στο χρώμα του κόκκινου κρασιού, η Jennifer Lawrence κατέβηκε τα σκαλιά του Palis des Festivals έχοντας στα πόδια της… μαύρες σαγιονάρες και έτσι γλίτωσε μια ενδεχόμενη τούμπα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LIKEin.UA (@likeinua)

Η Jennifer Lawrence φορώντας τις σαγιονάρες της κατέβηκε τα σκαλιά με μεγάλη άνεση και κρατώντας το φόρεμα της αποκάλυψε το μικρό “μυστικό” της το οποίο δε βλέπουμε πολύ συχνά.

Η αλήθεια είναι, πώς δεν είσαι φαν των τακουνιών και δεν μπορείς να τα περπατήσεις καλά, τότε καλό θα είναι να καταφύγεις σε ένα ζευγάρι φλας παπουτσιών για να είσαι άνετη. Τα mules είναι μια πολύ καλή λύση, όπως και οι “μπαλαρίνες”.

Αν φοράς μακριά φορέματα μπορείς να βάλεις ότι θες!

 

Tσέκαρε και αυτά: