Jennifer Lopez

Στα τραπέζια ανέβηκε για να γιορτάσει τα γενέθλια της η Jennifer Lopez και θέλησε να δείξει στους 249 εκατομμύρια followers της όλα όσα έκανε για αυτή την ξεχωριστή μέρα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός η οποία μας κάνει τα νεύρα κρόσια κάθε φορά που εμφανίζεται κάπου διότι δεν μπορούμε να αποκωδικοποιήσουμε ακόμη το μυστικό πίσω από την ομορφιά που κάνει τον κόσμο να παραμιλά, γιόρτασε τα 54 έτη της και έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της.

Σε φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram τη βλέπουμε να έχει ανέβει σε ένα τραπέζι και να χορεύει μαζί με φίλους και γνωστούς ενώ στη συνέχεια μας δείχνει τις τέλειες αναλογίες της φορώντας ένα απλό μαγιό.

Η Jennifer Lopez ανέβηκε σε ένα τραπέζι φορώντας ένα ασημένιο φόρεμα το οποίο άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της και διασκεδασε με την παρέα της ενώ αποκάλυψε πως για όλα το μήνα θα γιορτάζει τα γενέθλια της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η τραγουδίστρια είναι στην καλύτερη της φάση, είναι ερωτευμένη και διαρκώς κάνει πράγματα τα οποία απασχολούν τόσο στο τραγούδι, όσο και στην υποκριτική! Και έχουμε πολλά να δούμε ακόμη!

Tσέκαρε και αυτά: