Jessica Alba

Η Jessica Alba έχει μεγάλη αδυναμία στα τρία παιδιά της και είναι υπέρμαχος της ψυχοθεραπείας διότι έχει δει τρομερά αποτελέσματα πάνω της! Και για αυτό το λόγο επέλεξε να ξεκινήσουν από σχετικά μικρή ηλικία οι κόρες της έτσι ώστε να βρουν καλύτερους τρόπους για να επικοινωνούν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η ηθοποιός μίλησε στο αμερικανικό περιοδικό People για την ανατροφή των παιδιών της και αποκάλυψε πως οι έφηβες κόρες της κάνουν ψυχοθεραπεία και πως συμμετέχει και εκείνη.

“Βρίσκονται στην ηλικία που η θεραπεία τους είναι πιο ατομική, αλλά τους έχει δώσει, νομίζω, μια γλώσσα όπου μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου τις ανάγκες τους διαφορετικά”, είπε η ηθοποιός για τις κόρες της Χέβεν και Όνορ, 12 και 15 χρόνων αντίστοιχα .

Είναι τόσο ωραίο να μπορείς να τους δώσεις τα εργαλεία για να μπορέσουν να κατανοήσουν καλύτερα τον εαυτό τους και να μπορούν να εκφράσουν πραγματικά τις ανάγκες τους”, πρόσθεσε.

Όσο για τις προσωπικότητές τους είπε ότι “θα έλεγα ότι είναι όλα τους εντελώς διαφορετικά. Βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια της ζωής και χρειάζονται κάτι διαφορετικό από εμένα”.

Είναι ένας τρόπος για να μπορέσει να έρθει ακόμη πιο κοντά τους!

Τσέκαρε και αυτά: