Sinead O'Conor

H Sinead O’Conor έφυγε από τη ζωή στα 56 της χρόνια σκορπίζοντας θλίψη σε όλη την παγκόσμια μουσική βιομηχανία ενώ οι θαυμαστές της δεν έχουν σταματήσει να αναρτούν βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου την αποχαιρετούν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια πάλεψε για πολλά χρόνια με τη διπολική διαταραχή και όταν διαγνώστηκε με αυτή την πολύ ιδιαίτερη πάθηση, θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για αυτή και να εκφράσει όλα όσα νιώθει.

Σε βίντεο το οποίο έχει γίνει viral στο TikTok, βλέπουμε την εκλιπούσα να μιλά για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει λόγω της διαταραχής που αντιμετωπίζει και φαίνεται εξουθενωμένη από όλα όσα βιώνει.

@1i54c

interview shows her ongoing struggle 😔 Rest in Peace ✨️ Sinead O’Connor #sineadoconnor #atpeace #mentalhealthawareness #mentalhealth #celebdeath #nothingcomparestoyou

♬ original sound – 1i54

H Σινέντ Ο’Κόνορ ακούγεται να λέει:

“Είμαι εντελώς κατεστραμμένη πάλι. Θα πρέπει να πάω στο νοσοκομείο. Δεν κατάφερα να κοιμηθώ όλο το βράδυ. Ένας εφιάλτης. Αλλά θα είμαι καλα. Στο νοσοκομείο είναι υπερόχα. Οπότε πάμε ξανά”.

Η Sinead O’Conor σε συνέντευξη της στον Dr.Phil είχε αποκαλύψει πως πολλές φορές δημιουργούσε βίντεο όπου εξέφραζε την αγωνία της και τη στεναχώρια της, το έκανε γιατί ένιωθε πως η οικογένεια της δεν τη φρόντιζε όσο θα ήθελε.

Όμως, είπε πως δεν είναι εύκολο για μια οικογένεια να παλεύει για ένα άτομο που έχει θέματα ψυχικής υγείας. Αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί κάποιοι την απομάκρυναν από το παιδί της και γιατί έπρεπε να περάσει κάποια πράγματα.

Η κακοποίηση  από τη μητέρα της

Η Sinead O’Conor μιλώντας στον dr.Phil αποκάλυψε πως η μητέρα της ήταν μια παιδόφιλη η οποία μπορεί να είχε χάσει τα λογικά της επειδή την κατέβαλε κάποιος δαίμονας.

Όταν ο πατέρας της εγκατέλειψε τη μητέρα της, έβαλε την τραγουδίστρια και τα αδέρφια της σε σημεία του σπιτιού όπου ήταν σαν θάλαμοι βασανιστηρίων. Συγκλονίζουν τα τότε λόγια της καθώς ανέφερε πως την ξάπλωνε στο πάτωμα και προσπαθούσε να της καταστρέψει τα γεννητικά όργανα.

Τσέκαρε το βίντεο εδώ! 

Έκανε λόγο για ακραίες συμπεριφορές και πως δεχόταν απίστευτους ξυλοδαρμούς.

Tσέκαρε και αυτά: