Joker 2

To “Joker 2” ή όπως ονομάζεται επίσημα η ταινία, “Joker: Folie à Deux” βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της παραγωγής και τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Και όπως είναι λογικό ,οι περαστικοί σαστίζουν όταν βλέπουν τη Lady Gaga να κάνει “παρέλαση” στους δρόμους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Nέες εικόνες και βίντεο έχουν γίνει viral για μια ακόμη φορά και μέσα από όλα τα ντοκουμέντα, βλέπουμε τη Lady Gaga να συνεχίζει να κάνει γυρίσματα και να υποδύεται τη Χάρλεϊ Κούιν η οποία είναι το κορίτσι της “νέμεσις” του Μπάτμαν.

Η Lady Gaga εμφανίζεται σε ένα βίντεο, να ανεβαίνει τα περίφημα σκαλάκια όου ο Τζόκερ χόρεψε όταν κατάλαβε πως η παράνοια του ειναι αυτή που θα τον οδηγήσει στο κάψιμο μιας ολόκληρης πόλης, και τη βλέπουμε να κάνει έναν ανάλογο χορό.

Ο Τοντ Φίλιπς – σκηνοθέτης της νέας ταινίας – είναι ενθουσιασμένος με την έκβαση που έχουν μέχρι στιγμής τα γυρίσματα και όλοι προσπαθούν να φτάσουν σε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα άρεσε στον κόσμο! Βέβαια, να σου πούμε σε αυτό το σημείο πως το “Joker 2” αναμένεται να έχει κάποια μιούζικαλ στοιχεία και αυτό δεν ξέρουμε αν θα αρέσει πολύ!

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

Τσέκαρε και αυτά: