Σούπερμαν

Η νέα ταινία του Σούπερμαν με τίτλο “Man of steel”, έχει ήδη ενθουσιάσει τους φανς του γνωστού σούπερ ήρωα, παρόλο που δεν έχουν ξεκινήσει καν τα γυρίσματα και δεν έχει βρεθεί ακόμη ο άνδρας που θα τον υποδυθεί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο σκηνοθέτης της ταινίας η οποία ακόμη δεν έχει ξεκίνησε παραγωγή, Τζέιμς Γκαν, έχει ανακοινώσει μέσω των Social media πως ακόμη δεν έχει βρεθεί ο “άνδρας από ατσάλι” και ακόμη οι λίστες γεμίζουν με ονόματα.

Πολλά ακούστηκαν για τον Λόγκαν Λέρμαν, αλλά ο σκηνοθέτης κατέρριψε όλες τις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει το ρόλο του συντρόφου της Λόις Λέιν.

Όταν ένας χρήστης ρώτησε τον σκηνοθέτη για τον Λόγκαν εκείνος απάντησε “Για την ιστορία, δεν ξέρω ποιος είναι αυτός”. Και συνέχισε λέγοντας :

“Παιδιά, αυτό δεν είναι θάψιμο για τον ηθοποιό. Δεν ξέρω πολλά ονόματα ηθοποιών. Τώρα που μου λέτε ποιος είναι, τον αναγνωρίζω από πράγματα που έχει κάνει και πιστεύω ότι είναι ταλαντούχος. Αλλά δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ και δεν έχει συζητηθεί το όνομά του στο να παίξει τον Σούπερμαν”. 

Ο Γκαν ενημέρωσε τον κόσμο πως ακόμη δεν έχει μιλήσει με κανέναν ηθοποιό για το ρόλο και απλά ετοιμάζει το δικό για τις οντισιόν.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ πολλοί είναι οι γνωστοί ηθοποιοί που θα κληθούν για οντισιόν, όμως δεν αποκλείεται να δούμε και ένα τελείως φρέσκο πρόσωπο!

Τσέκαρε και αυτά: