Josephine

Η Josephine και ο Νίνο ζουν τον έρωτα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προσπαθούν όσο μπορούν να μην δίνουν “στόχο” για να τους ακολουθούν οι κάμερες!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

δυο τραγουδιστές ήρθαν πολύ κοντά τους τελευταίους μήνες και πλέον κυκλοφορούν ελεύθερα μαζί καθώς επιβεβαιώθηκε η σχέση τους μέσω φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν στα περιοδικά! Ωστόσο, θέλησαν να κάνουν τη σχέση τους “instagram official” όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια και είδαμε την πρώτη κοινή φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της Josephine!

O Νίνο και η σύντροφος του πόζαραν στη θάλασσα ενώ βρίσκονται δίπλα δίπλα και όπως θα δεις και εσύ είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι!

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε δηλώσει στην αρχή της σχέσης τους:

“Όλα καλά! Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξεκινήσω εμφανίσεις στην Αθήνα. Είναι όλα πολύ σωστά στα προσωπικά μου. Είμαι πολύ καλά… Αυτό… Γενικότερα, είμαι χαρούμενος ναι!”. 

Οι δυο τους επιλέγουν να μην κάνουν πολλές δηλώσεις για τον έρωτα τους και προτιμούν να διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ διότι θέλουν να απασχολούν με τη δουλειά τους και όχι με τα ερωτικά τους! Και πολύ καλά κάνουν έτσι ώστε να μπορούν να προστατέψουν αυτό που έχουν!

Τσέκαρε και αυτά: