Disney

H Disney αποφάσισε να κυκλοφορήσει τις πρώτες εικόνες από το επερχόμενο ντοκιμαντέρ “Brawn: The Impossible Formula 1 Story” το οποίο παρουσιάζει ο αγαπημένος Keanu Reeves.

Το νέο project όπου ο ηθοποιός έχει αναλάβει και χρέη παραγωγού, θα μας επιστρέψει στο 2009 όπου ο Βρετανός οδηγός Jenson Button και η νεοσύστατη ομάδα Brawn GP κατάφεραν να βρεθούν στο προσκήνιο ενώ κανείς δεν το περίμενε.

Ο Κeanu Reeves αποφάσισε να πει την ιστορία της ομάδας που δημιουργήθηκε όταν η Hodna απομακρύνθηκε από το άθλημα προτού να γίνουν τα δοκιμαστικά για τη σεζόν του 2009 και αφού έδειξαν τρομερές επιδόσεις στην pre-season κατάφεραν να μπουν στη “μάχη” όπου ο Button κέρδισε πολλές φορές σε αγώνες.

Το 2010 ο Button και ο συνοδηγός του Rubens Barrichello μπήκαν σε άλλες ομάδες και η Brawn GP επαναπροσδιορίστηκε με την ονομασία της Mercedes όπου και κερδίθηκαν πολλού αγώνες.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας αλλά θα έχει ενδιαφέρον γιατί ο Keanu συνεργάζεται με τη Disney σε κάτι πολύ δυναμικό και ο κόσμος θέλει πολύ να δει τι έχει να δείξει!

H Formula 1 είναι ένα άθλημα το οποίο πάντα απασχολεί!

Τσέκαρε και αυτά: