Καλεσμένη σε γάμο

Είσαι καλεσμένη σε γάμο το καλοκαίρι και έχεις ξεκινήσει από τώρα να σκέφτεσαι τι θα φορέσεις και πώς θα κλέψεις τις εντυπώσεις; Η Βικτόρια Μπέκαμ έχει τη λύση και είναι ένα από τα hot trends του φετινού καλοκαιριού!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και πρώην Spice Girl είναι μια γυναίκα η οποία ξέρει πολύ καλά πως να συνδυάζει το extra coolness με την σικ πλευρά της και δημιουργεί ρούχα τα οποάι θα μπορούσαν να φορεθούν σε πολλές περιστάσεις.

Αν είσαι καλεσμένη σε γάμο το φετινό καλοκαίρι, τότε η νέα της δημιουργία σε λιλά χρώμα είναι αυτή που πρέπει να τσεκάρεις και να βρεις κάτι ανάλογο την αγορά, καθώς τα ρούχα της δεν απευθύνονται στη μέση γυναίκα η οποία βγάζει ένα βασικό μισθό το μήνα!

Η Βικτόρια Μπέκαμ σε βίντεο της στο Instagram φορά ένα αέρινο, λιλά φόρεμα με βολάν και πολύ λεπτή τιράντα και είναι ιδανικό για την περίσταση.

To συγκεκριμένο φόρεμα μπορείς να το συνδυάσεις με πέδιλα σε ένα έντονο χρώμα όπως είναι το πράσινο του γρασιδιού ή ένα μπλε roayl και να δώσεις μια άλλη νότα στη ρομαντική του εμφάνιση!

Tσέκαρε και αυτά: