Καλοκαιρινά χρώματα

Η Khloe Kardashian επέλεξε ένα από τα πιο τέλεια καλοκαιρινά χρώματα για να φωτογραφηθεί και έπειτα να κυκλοφορήσει στον κόσμο! Και δεν γίνεται να μην το δεις και εσύ!

Η γνωστή τηλεπερσόνα επέλεξε ένα ιδιαίτερο κοράλι φόρεμα για να φωτογραφηθεί για το Instagram και τα likes έπεσαν βροχή αφού το χρώμα που επέλεξε είναι ιδανικό για όλες τις καλοκαιρινές περιστάσεις που μπορεί να έχεις!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Αν είσαι καλεσμένη σε γάμο, σε βάφτιση ή σε κάποιο ωραίο βραδινό event, το tangerine orange είναι ιδναικό καθώς αναδεικνύει το μαύρισμα σου και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

Ταιριάζει τέλεια με χρυσά κοσμήματα και με χάλκινα ενώ το ασήμι το κάνει πιο casual! Αν βρεις ένα φόρεμα ή μια φούστα ή μια αέρινη παντελόνα μην διστάσεις να αγοράσεις το item διότι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη το φετινό καλοκαίρι!

Το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει τέλεια στις μελαχρινές και τις καστανομάλλες και στις ξανθιές! Αν μια κοκκινομάλλα επιλέξει να το φορέσει τότε θα πρέπει να το “σπάσει” με μπλε ή πράσινα αξεσουάρ για να δείξει ακόμη περισσότερο!

Συνδύασε ένα από τα πιο τέλεια καλοκαιρινά χρώματα με ένα ζευγάρι πέδιλα σε κάποιο χρώμα όπως είναι αυτό του λευκόχρυσο ή αν είσαι τολμηρή πάρε ένα πέδιλο σε μπλε ρουά!

Τσέκαρε και αυτά: