Sia

H Sia είναι μια καλλιτέχνιδα η οποία έχει επιλέξει να κρύβει το πρόσωπο της πολύ συχνά με ιδιαίτερες περούκες και κατά καιρούς κάνει την “τιμή” στον κόσμο να δείξει τι κρύβεται από κάτω!

Έχει καταφέρει να δημιουργήσει μοναδικά τραγούδια για πολλούς καλλιτέχνες ενώ και τα δικά της κομμάτια ακούγονται πολύ δυνατά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γνωστή τραγουδίστρια και συνθέτρια προέβη σε μια αποκάλυψη την οποία δεν περίμενε κανείς καθώς δήλωσε πως έχει διαταραχή αυτιστικού φάσματος.

Μετά από δυο χρόνια όπου δέχτηκε έντονη κριτική για “προβληματική και παραπλανητική” απεικόνιση του αυτισμού, καθώς σκηνοθέτησε την ταινία “Music”, η Sia θέλησε να μιλήσει για αυτό που αντιμετωπίζει!

Στην ταινία “Music” όπου πρωταγωνίστησε η Μάντι Ζίγκλερ ως ένα νεαρό κορίτσι στο φάσμα του αυτισμού, η τραγουδίστρια είχε μια πολύ συγκεκριμένη προσέγγιση και ο  Άνταμ Γουάιτ της εφημερίδας “The Independent” είχε γράψει στην κριτική του πως “χρησιμοποιεί τον αυτισμό σαν να είναι αφίσα που αναγράφει: “Ζήσε, γέλα, αγάπα””.

Η δημιουργός αποκάλυψε σε  επεισόδιο του “Rob Has a Podcast”, πως είναι στο φάσμα και είναι σε αποκατάσταση.

“Για 45 χρόνια, έλεγα: “Πρέπει να πάω να φορέσω το ανθρώπινο κοστούμι μου”. Και μόνο τα τελευταία δύο χρόνια έγινα πλήρως, πλήρως ο εαυτός μου”, είπε σύμφωνα με το People!

Τσέκαρε και αυτά: