Καλοκαιρινές διακοπές

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκινούν σιγά σιγά και αν είσαι από αυτούς που θέλουν να βγουν εκτός Ελλάδας, σου έχουμε δυο πολύ δυνατές προτάσεις για να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα με την παρέα σου!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Τα ελληνικά νησιά είναι τα πιο όμορφα στον κόσμο, όμως, υπάρχουν και στιγμές που θέλουμε να ανακαλύψουμε και άλλους προορισμούς οι οποίοι βρίσκονται εκτός Ελλάδας και να κάνουμε διαφορετικές καλοκαιρινές διακοπές!

Που θα πάμε φέτος….

Πρώτος προορισμός – Μάλτα 

@tessabydlinski can’t believe this is in Europe 😍 #malta #gozo #bluewater #travelmalta ♬ original sound – Tessa

Πρόκειται για ένα νησί το οποίο σε πηγαίνει “πίσω” στον χρόνο καθώς διαθέτει ένα μεσαιωνικό vibe το οποίο έχει πολλές ιδιαιτερότητες! Θα περπατήσεις στα καλντερίμια όπου κάποτε βάδισαν ιππότες, θα εντυπωσιαστείς με τις υπαίθριες αγορές, θα απολαύσεις υπέροχο φαγητό και σίγουρα θα χαλαρώσεις!

Οι παραλίες της Μάλτας είναι παραδεισένιες και μπορείς να απολαύσεις εξορμήσεις στην σπηλιά Blue Grotto (πάντα με συνοδεία και προσοχή), ενώ στο ψαροχώρι Marsaxlokk θα συναντήσεις πολύχρωμες βάρκες οι οποίες είναι άκρως ινσταγκραμικές!

Από την Αθήνα η πτήση σου θα διαρκέσει περίπου δυο ώρες και μόλις πατήσεις το πόδι σου στο νησί θα νιώσεις πως έχει μπει σε μια άλλη εποχή!

Δεύτερος προορισμός – Αλβανία 

@ksamil_albania #ksamil #albania #summer2023 #viral #beach ♬ original sound – Ksamil Albania

Η Αλβανία έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα μεγάλα ταξιδιωτικά trends στο TikTok καθώς διαθέτει μοναδικές παραλίες και είναι ένας πολύ οικονομικές προορισμός!

Το Ksamil είναι ένα από τα πιο πολυδιαφημισμένα χωριά στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και πολλοί αναφέρονται σε αυτό ως οι “Μαλδίβες” των Βαλκανίων.

Είναι μια χώρα η οποία διαθέτει πολλές ομορφιές και όσοι την επισκέπτονται, επιλέγουν να βρεθούν σε αυτή ξανά και ξανά! Οι χαμηλές τιμές σε συνδυασμό με την πολυτέλεια που προσφέρεται, καθιστούν την χώρα ως ιδανικό προορισμό!

Στα Τιράνα θα συναντήσει κανείς πολύχρωμα κτίρια και πολύ πράσινο, το Durrësi χαρακτηρίζεται ως το “Μαϊάμι” της Αλβανίας και υπάρχουν πολλά μέρη τα οποία μπορείς να ανακαλύψεις!

Τσέκαρε και αυτά: