Νυχτερινά σχήματα

Τα νέα νυχτερινά σχήματα που θα δούμε τον χειμώνα στην αθηναϊκή μουσική “σκηνή” έχουν αρχίσει να “κλείνουν” και οι πρώτες συνεργασίες που έχουν γίνει γνωστές, θα μας απασχολήσουν πολύ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με τη Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία μίλησε στην εκπομπή “Γεια σου“, αποκάλυψε ποια θα είναι τα πρώτα σχήματα που θα δούμε σε αγαπημένα μαγαζιά της Αθήνας και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Όπως αποκάλυψε, ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα θα είναι ένα από τα νέα “δίδυμα” που θα μας τρελάνουν και η τραγουδίστρια επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό στην πίστα!

Ένα άλλο σχήμα το οποίο θα μας απασχολήσει και φέρεται πως οι καλλιτέχνες ετοιμάζονται να δώσουν τα χέρια είναι οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ με την Καίτη Γαρμπή!

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, είναι ένα από τα νυχτερινά σχήματα που έκλεισαν τη σεζόν με μεγάλη επιτυχία και θα συνεργαστούν ξανά τον χειμώνα!

Ένα σχήμα που σίγουρα θα προκαλέσει ενδιαφέρον είναι αυτό της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη!

Η Άννα Βίσση αναμένεται να μας κρατήσει για έναν ακόμη χειμώνα συντροφιά, όμως θα το κάνει από ένα άλλο μαγαζί καθώς το Hotel Ερμού είναι μικρό για να φιλοξενήσει τον κόσμο που θέλει τόσο πολύ να τη δει!

Χαρούλης θα γίνει!

Τσέκαρε και αυτά: