Καλομοίρα

Η Καλομοίρα έκανε τη μεγάλη της τηλεοπτική επιστροφή μέσω του J2US και ο κόσμος των social media ενθουσιάστηκε με το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε με την Λουίζα Πυριούχου!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η αγαπημένη “γατούλα” του ελληνικού πενταγράμμου μπορεί να ζει στην Αμερική με την οικογένεια της, όμως, αποφάσισε να πει το μεγάλο “ναι” στον Νίκο Κοκλώνη και να πάρει τη θέση του Biased Beast ο οποίος χρειάστηκε να αποχώρησει από το παιχνίδι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η Καλομοίρα και η Λουίζα Πυριόχου εμφανίστηκαν στη σκηνή για να τραγουδήσουν το γνωστό σε όλους μας “Fame” και ήταν στα καλύτερα τους! Η Λουίζα ήταν μια μπαλαρίνα και η coach της ήταν απλά υπέρλαμπρη!

Η τραγουδίστρια με το νέο της look είναι στα καλύτερα της αφού το σώμα της είναι σε άψογη κατάσταση και η φωνή της είναι και αυτή πολύ καλή!

Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε την πρώτη νικήτρια του Fame Story να εμφανίζεται στο λαμπερό show καθώς ήρθε για να “μείνει” ενώ ήδη έχει κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι το οποίο ονομάζεται “Στόχος”. 

Καλή αρχή να πούμε στο κορίτσι και στην ηθοποιό, και περιμένουμε να ακούσουμε το επόμενο κομμάτι που θα πουν το οποίο θα είναι το “Τι Κοιτάς” της Ελένης Φουρέιρα!

Τσέκαρε και αυτά: