Καναδάς

Πώς θα σου φαινόταν να άφηνες τα πάντα πίσω σου και να πήγαινες να ζήσεις σε ένα ποτό χωριό; Ο Καναδάς δίνει αυτή την ευκαιρία σε κάποιους ανθρώπους και ακόμη τα συναισθήματα μας είναι ανάμεικτα για αυτή τη συνθήκη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Τζέσι Χουτς απαθανατίζει διάφορες στιγμές της από τη ζωή της στο πλωτό χωριό της Βρετανικής Κολούμπια, στην ανατολική ακτή του Καναδά όπου τα σπίτια είναι φτιαγμένα πάνω σε ειδικές πλατφόρμες και οι επισκέπτες μπορούν να βρεθούν εκεί μόνο με σκαφάκια.

Σε ένα από τα βίντεο της δείχνει τη στιγμή όπου καταφτάνει στα ξύλινα, πλωτά σπίτια ενώ σε ένα άλλο δείχνει πως δέχονται όλα μεταξύ τους με ένα ειδικό σκοινί.

Σε ένα από τα βίντεο της παρουσιάζει τη στιγμή όπου οι θαλάσσιες υπηρεσίες παραδίδουν στους κατοίκους προμήθειες όπως είναι το παγωτό και καύσιμα.

Στο TikTok έχουν γίνει viral τα βίντεο σύμφωνα με τη Daily Mail, και ένα από αυτά μετρά περισσότερα από 7.9 εκατομμύρια views.

Tα σπίτια είναι με κάποιον πολύ περίτεχνο τρόπο “δεμένα” έτσι ώστε να μην παρασύρονται αν το νερό έχει κάποιες “διαταραχές” ενώ τον χειμώνα δεν μένουν πολλοί κάτοικοι στα σπίτια διότι είναι επικίνδυνα λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχει ο Καναδάς.

Τσέκαρε και αυτά: