Μελίνα Νικολαϊδη

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα Νικολαΐδη είναι ένα νέο κορίτσι το οποίο ζει τη ζωή του με τον καλύτερο τρόπο, σπουδάζει στο Λονδίνο και έχει στο πλευρό της τον σύντροφο της ο οποίος φροντίζει να την κρατά σε καλή φόρμα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η 19χρονη φοιτήτρια έχει εξελιχθεί σε δεινή instagrammer και TikToker καθώς υπάρχει αρκετός κόσμος που την ακολουθεί και εκείνη δημιουργεί περιεχόμενο το οποίο πιστεύει πως θα αρέσει! Αλλά πάνω από όλα αρέσει σε εκείνη!

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι από τις νέες γυναίκες που επιλέγει να επισκέπτεται συχνά το γυμναστήριο και αυτό φαίνεται από τις εικόνες που αναρτά στο διαδίκτυο καθώς φορά το μαγιό της και οι κοιλιακοί της “βγάζουν μάτι”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @melina.nikolaidi

Η νεαρή κοπέλα επιλέγει να βρίσκεται συχνά στο γυμναστήριο μαζί με τον σύντροφο της Αλέξανδρο Πολυχρονίδη ο οποίος έχει βρεθεί στη θέση του γυμναστή και της Δέσποινας Βανδή.

Φορώντας ένα πολύ απλό μαγιό επέλεξε να φωτογραφηθεί στην παραλία και έδειξε το καλογυμνασμένο σώμα της και δέχτηκε πολλά θετικά σχόλια από τους followers της οι οποίοι ανεβαίνουν καθημερινά!

Κούκλα η κόρη της τραγουδίστριας!

Tσέκαρε και αυτά: