Kanye West

Τα 46α γενέθλια του γιόρτασε ο διάσημος ράπερ και πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, Kanye West, μαζί με φίλους, τη νέα του αγαπημένη και την κόρη του Νορθ Γουέστ ξεσάλωσαν!

Η 9χρονη εμφανίστηκε στο πάρτι κρατώντας το χέρι της 28χρονης “μητριάς” της και μαζί μπήκαν στον χώρο που ήθελε ο Κάνιε να γιορτάσει τα γενέθλια του, στο Λος Άντζελες.

Για αυτή την ξεχωριστή στιγμή, η Bianca Censori επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ μαύρο παλτό και μαύρες μπότες ενώ η Νορθ Γουέστ φόρεσε ένα ελαφρώς σκισμένο φούτερ, μαύρο κοντό κολάν και μπότες από τη σειρά του πατέρα της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Αυτό, όμως, που τράβηξε τα βλέμματα όλων ήταν το ιδιαίτερο μακιγιάζ που έκανε η πρώτη κόρη του Kanye West, καθώς χρησιμοποίησε “ψεύτικο αίμα” για να φαίνεται σαν να είναι το πρόσωπο της χτυπημένο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @dondatimes

H Noρθ Γουέστ έχει αρχίσει να ασχολείται το τελευταίο διάστημα με το μακιγιάζ που αφορά σε ταινίες τρόμου και μέσω του TikTok έχει εμφανιστεί πολλές φορές με ψεύτικο αίμα στο πρόσωπο της!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, στο πάρτι του ράπερ υπήρχαν άφθονο φαγητό και μοντέλα ήταν ξαπλωμένα στα τραπέζια όπου πάνω τους είχαν τοποθετηθεί κομμάτια σούσι για να παίρνουν οι καλεσμένοι! Τα κεριά ήταν αυτά που έδιναν φως στο λαμπερό πάρτι και ένας dj έπαιζε τραγούδια του καλλιτέχνη!

Τσέκαρε και αυτά: