Λεμφικό μασάζ

Το λεμφικό μασάζ έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια να γίνεται μια πολύ διαδεδομένη μέθοδος για να “καθαρίσει” ο ανθρώπινος οργανισμός και παράλληλα επιλέγεται από πολλές γυναίκες και άνδρες που θέλουν να “ενεργοποιήσουν” τον μεταβολισμό τους και να νιώσουν καλύτερα με το σώμα τους.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με τους ειδικούς του ΦysioΘerapy στο Κολωνάκι, η μάλαξη λεμφικής παροχέτευσης είναι μία μέθοδος που περιλαμβάνει ήπιες επιφανειακές αλλά και εν τω βάθει τεχνικές μάλαξης της λέμφου. Μπορεί να εφαρμοστεί σε ανθρώπους με βαριά αλλά και πιο ήπια οιδήματα.

Παράλληλα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις οιδημάτων που οφείλονται σε φαρμακευτική αγωγή (π.χ. Κορτιζόνη) ή χημειοθεραπεία, Αλλά και σε οιδήματα οφειλόμενα σε ειδικές καταστάσεις όπως η εγκυμοσύνη, η ορθοστασία και η κούραση.

Η λεμφική μάλαξη δημιουργεί αίσθημα χαλάρωσης, βελτιώνει την λεμφική ροή και κατά συνέπεια την απομάκρυνση όλων των τοξικών ουσιών και των νεκρών κυττάρων. Έχει ως αποτέλεσμα τα κύτταρα να λειτουργούν και να μεταβολίζονται καλύτερα, άρα να είναι πιο υγιή.

Ένας υγιής οργανισμός έχει πάντα πιο όμορφη εξωτερική όψη όταν τον φροντίζουμε και με το λεμφικό μασάζ μπορούμε να πετύχουμε πολύ σημαντικά οφέλη για την υγεία μας αλλά και για την ομορφιά.

Όταν συνδυάζεται η συγκεκριμένη μέθοδος με ένα σωστό τροπο γυμναστικής όπως είναι το  pilates reformer – όπως προτείνει το “αδερφάκι” του ΦysioΘerapy, το InBalance – τότε τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. (Τσέκαρε τα οφέλη τoυ pilates reformer εδώ! )

Βοηθά πολύ στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και δίνει την αίσθηση πως ο οργανισμός μας “καθαρίζει”. Καλό είναι να γίνεται μια φορά την εβδομάδα και πάντα σε συννενόηση με τους αρμόδιους που σε αναλαμβάνουν.

Τσέκαρε και αυτά: