Kate Middleton

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμς και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, μοιράστηκαν με τον κόσμο των social media ένα βίντεο από τα “παρασκήνια” λίγο πριν βρεθούν στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O 40χρονος Γουίλιαμ και η 41χρονη Κέιτ, παρουσίασαν στο Instagram ένα μικρό κλιπάκι από τη στιγμή που έφυγαν από το σημείο ετοιμασίας τους με τα 3 παιδιά τους, με κατεύθυνση το αββαείο του Γουέστμινστερ και είναι πολύ γλυκό.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μαζί με τη σύζυγο του και τα τρία τους παιδιά έλαμπαν από χαρά για το μεγάλο γεγονός και τους βλέπουμε να μπαίνουν σε ένα όχημα με σκοπό να μεταφερθούν στο χώρο της τελετής,

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα της ημέρας καθώς φόρεσε μια δημιουργία του οίκου Alexander McQueen που ταίριαζε με αυτή της μητέρας της και η χαρά της είναι φανερή.

Το βίντεο που παρουσιάζει ένα μικρό παρασκήνιο από την ημέρα των βασιλικών μελών, δείχνει και τις στιγμές τους στο περίφημο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ και τα χαμόγελα των τριών παιδιών μέσα στην άμαξα.

“Τι μέρα και αυτή. Σας ευχαριστούμε όλους που καταφέρατε να τη δημιουργήσετε”, έγραψε στη λεζάντα του στην ανάρτηση το βασιλικό ζευγάρι!

Τσέκαρε και αυτά: