Kate Middleton

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου στο αββαείο του Γουέστμίνστερ, και ο κόσμος των social media την έχρισε “βασίλισσα”.

Η 41χρονη μητέρα των τριών πριγκιπόπουλων και σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, φορώντας μια δημιουργία του οίκου Alexander McQueen σε ivory χρώμα και φτιαγμένο από μετάξι, αψήφησε το ψιλόβροχο που έπεσε στο Λονδίνο και περπάτησε προς την κύρια είσοδο του αββείου.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Αντί για τιάρα, η Kate Middleton φόρεσε στα μαλλιά της ένα headpiece το οποίο δημιούργησε ο βρετανικός οικος με τη Jess Collett και ήταν απλά το απόλυτο κόσμημα για να συνοδεύσει τη δημιουργία που επέλεξε.

Oι τουιτεράδες σε όλον τον πλανήτη έπαθαν σοκ με την εμφάνιση της στην τελετή στέψης και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ανέφεραν πως η εμφάνιση της ήταν πραγματικά “βασιλική” και πως είναι εκείνη που θα πρέπει να καθίσει στο θρόνο και όχι η Καμίλα!

Τσέκαρε κάποια tweets που δημοσιεύτηκαν στο Twitter  :

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ κινήθηκε στον ίδιο fashion δρόμο με τη μητέρα της καθώς φόρεσε μια δημιουργία σε σπασμένο λευκό και ένα αντίστοιχο headpiece στα μαλλιά της.

Τσέκαρε και αυτά: