Γιώργος Καράμπελας

Ο Γιώργος Καράμπελας είναι ένας άνθρωπος ο οποίο θεωρείται πολύ εκκεντρικός και έχει καταφέρει να χτίσει ένα μεγάλο όνομα στο χώρο της διαφήμισης και θεωρείται επίσης ένας πολύ πετυχημένος Peripatetic Concept Maker. Το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε καλύτερα μέσω του show “Cash or Trash” και είναι πολύ αγαπητός στο κοινό καθώς διαθέτει ιδιαίτερο χιούμορ και τους προκαλεί να ατον λατρέψουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Είναι ένας προσγειωμένος αλλά παράλληλα εκκεντρικός άνθρωπος, αγαπά τα παλιά αντικείμενα και έχεi δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τη σύζυγο του καθώς κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια!

Γιώργος Καράμπελας – Βιογραφικό, Instagram, η γυναίκα του, το bullying, oι αυστηροί γονείς

Γεννήθηκε στις Βρυξέλλες και από μικρή ηλικία είχε μια ιδιαίτερη αδυναμία στα παλιά αντικείμενα και πάντα ήθελε να δημιουργεί εικόνες. Μεγάλωσε στα βόρεια προάστια όπου και γεννήθηκε και με τη μητέρα του έκανε βόλτες στις αγορές του Παρισιού όπου και έψαχναν για αντικείμενα με ιστορία.

Σπούδασε στη Νομική αλλά ήξερε πως η δικηγορία δε θα είναι το επάγγελμα που θα του επιτρέψει να κάνει αυτό που θέλει στη ζωή του. Οι γονείς του ήταν ιδιαίτερα αυστηροί και ο πατέρας του ήθελε να ολοκληρώσει τις σπουδές του.

Ως φοιτητής περνούσε το χρόνο του στα Εξάρχεια ενώ είχε ιδιαίτερη αγάπη στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Ωστόσο, ψάχνοντας τι θα κάνει αποφάσισε να μπει στο χώρο της δημοσιογραφίας και ξεκίνησε να δημιουργεί τις εικόνες που ήθελε στο χώρο της μόδας και της διακόσμησης.

Aφού ασχολήθηκε με όλα τα κομμάτια που έχει η διακόσμηση και η μόδα, αποφάσισε πως πρέπει να βρει έναν άνθρωπο ο οποίος θα είναι στο πλευρό του και θα μοιράζονται κοινές απόψεις! Και η εκλεκτή της καρδιάς του ήταν η Μαρίνα Κουταρέλλη. 

Ο γάμος και τα ξεχωριστά δωμάτια

Ο Γιώργος Καράμπελας και η Μαρίνα Κουταρέλλη έχουν δημιουργήσει μια σχέση η οποία έχει τους δικούς της όρους και κανόνες. Είναι μαζί 22 χρόνια και έχουν επιλέξει να κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια και να κάνουν ξεχωριστά διακοπές! Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ζευγάρι και αγαπιούνται πολύ!

Το bullying που έχει δεχτεί


Όπως είχε δηλώσει ήταν ένα παιδί που αγαπούσε τα χρώματα και ήταν ένα ιδιαίτερο πλάσμα το οποίο δεν μπορούσαν πολύ εύκολα να κατανοήσουν οι άνθρωποι τριγύρω του! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί πολύ bullying.

Είχε υποστεί μεγάλο  bullying για το επιθετο του καθώς είχε γίνει πολύ γνωστή μια ατάκα από τον Χάρι Κλυν και τα παιδιά τον πείραζαν πολύ!

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει κάνει πολλά πράγματα στη ζωή του και συνεχίζει να δημιουργεί τις εικόνες που πάντα επιθυμούσε!

Τσέκαρε και αυτά: