Κατερίνα Στανίση

Η Ελλάδα δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό της Eurovision 2023, και ίσως η Κατερίνα Στανίση να έχει την απόλυτη ιδέα για τη Eurovision 2024 καθώς έκανε μια ιδιαίτερη πρόταση η οποία θα ξεσήκωνε, σίγουρα την Ευρώπη.

Η λαϊκή τραγουδίστρια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μιας εμφάνισης της στον μουσικό διαγωνισμό και αν ποτέ βρεθεί στην σκηνή του θα ήθελε να κάνει ένα πολύ ξεχωριστό act!

MΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

“Εγώ παιδιά μου, άμα θα πάω στη Eurovision, θα πάρω μαζί μου τρεις λουλουδούδες και πιάτα, γιατί τα πιάτα τα έχουμε μόνο εμείς οι Έλληνες.Θα κάνει πάταγο. Έτσι, ναι θα πάω. Αλλιώς τι να πάω να κάνω;”

H Κατερίνα Στανίση θα ήταν μια υπέροχη επιλογή για τη Eurovision γιατί σίγουρα θα έφερνε κάτι τελείως διαφορετικό αλλά δεν το “κόβουμε” να γίνεται! Ωστόσο, καλό θα ήταν η ΕΡΤ να εξετάσει πιο τσαχπίνικες επιλογές για την επόμενη χρονιά αφού βλέπουμε πως τα πιο mainstream τύπου Billie Eilish μοτίβα δεν μας ταιριάζουν τόσο πολύ! Είμαστε ένα λαός με κέφι και μπρίο και θα ήταν καλό να στείλουμε ένα τραγούδι το οποίο εκφράζει τη χώρα σαν σύνολο!

Mε γαρίφαλα, ελληνική μουσική και ίσως λίγο μπουζούκι, να υποκλιθεί ξανά η Ευρώπη στην Ελλάδα!

Τσέκαρε και αυτά: