Πούντα Κάνα

Η Πούντα Κάνα είναι ένα εξωτικό μέρος το οποίο έχει γίνει πολύ γνωστό τα τελευταία χρόνια σε εμάς τους Έλληνες λόγω του ριάλιτι επιβίωσης Survivor και όλοι θα θέλαμε κάποια στιγμή να βρεθούμε εκεί για να κολυμπήσουμε στα κρυστάλλινα νερά.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η κωμόπολη της Δομινικανής Δημοκρατίας βρίσκεται στην ανατολική επαρχία, La Altagracia, έχει παραλίες του “ονείρου” και βρέχεται από την Καραϊβική και τον Ατλαντικό ωκεανό! Δεν έχει πολλούς κατοίκους, αφού σύμφωνα με τις τελευταίε καταγραφές, ανέρχονται σχεδόν στους 50.000 αλλά οι τουρίστες που επισκέπτονται τη συγκεκριμένη τοποθεσία είναι χιλιάδες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Punta Cana 🌴 (@puntacana)

Θεωρείται ένας πολύ δημοφιλής τουριστικούς προορισμός και μπορεί κάποιος να κάνει πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες όπως καταδύσεις, κολύμπι με δελφίνια – κάποιοι τολμηροί κολυμπούν και με καρχαρίες – καταμαράν, ψάρεμα και άλλα πολλά.

Υπάρχουν πολλά μαγαζιά τα οποία προσφέρουν στους τουρίστες στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας ενώ το γνωστό Κοκο Μπόνγκο είναι από τα αγαπημένα στέκια των παικτών του Survivor.

Tα κλαμπ και οι ντισκοτέκ προσφέρουν διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ θεωρείται και ο “παράδεισος” των καζίνο καθώς διαθέτει αρκετά σε διάφορα σημεία.

Tα καταλύματα στην Πούντα Κάνα είναι απλά ονειρικά καθώς έχουν δημιουργηθεί χώροι οι οποίοι βρίσκονται πάνω στο νερό ενώ υπάρχουν και καταλύματα πολλών αστέρων για αυτούς που θέλουν να απολαμβάνουν το πρωί και να μη φοβούνται μήπως τους παρασύρει κανένα κύμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Punta Cana 🌴 (@puntacana)

Πρόκειται για έναν μικρό παράδεισο ο οποίος υπόσχεται πολύ δυνατές στιγμές σε όποιον τον επισκεφτεί και σίγουρα θα θέλαμε να βρεθούμε κάποια στιγμή σε αυτόν, έτσι ώστε να ανακαλύψουμε ένα ακόμη μέρος για το οποίο έχουμε ακούσει πολύ ωραία πράγματα!

Τσέκαρε και αυτά: