Καθαρά Δευτέρα 2023

Καθαρά Δευτέρα 2023 : Στις 24 Φεβρουαρίου θα κλείσουμε τους υπολογιστές το μεσημέρι της Παρασκευής και θα φύγουμε από τη δουλειά με τελείως διαφορετική διάθεση καθώς το τριήμερο είναι προ των πυλών και θέλουμε να βρεθούμε σε κάποιον προορισμό για να χαλαρώσουμε βρε παιδί μου!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στις 27 Φεβρουαρίου 2023 θα μπορέσουμε να βγάλουμε στο τραπέζι τα θαλασσινά πιάτα και τη λαγάνα για να γιορτάσουμε την αρχή της Σαρακοστής και υπάρχουν πολλά μέρη στην Ελλάδα στα οποία μπορούμε να βρεθούμε και να περάσουμε όμορφες στιγμές με την οικογένεια μας και τους φίλους μας.

Θέλουμε να κάνουμε πολλές εξορμήσεις το 2023 και παρά το γεγονός πως δεν είναι τόσες πολλές οι αργίες, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε πράγματα!

Καθαρά Δευτέρα 2023  – Σε ποια μέρη μπορείς να πας και να περάσεις τέλεια!

#1. Τρίκαλα Κορινθίας

Γραφικές πλατείες, υπέροχα στενά, πανέμορφα τοπία, και μαγαζάκια συνθέτουν μια από τις πιο όμορφες περιοχές που μπορείς να επισκεφτείς και να είσαι κοντά στην Αθήνα.

#2. Κύμη Ευβοίας

Ένα μέρος το οποίο αξίζει να επικσφτείς! Ξεκινώντας από την παραλία της Κύμης όπου και θα μπορείς να πιεις το πρωινό σου καφεδάκι κοιτώντας το λιμάνι, φτάνεις πάνω ψηλά και βρίσκεσαι σε μαγαζάκια όπου μπορείς να γευτείς υπέροχα πιάτα και να κάνεις τις βόλτες σου.

#3. Mάνη

Όποια εποχή και αν πάς στη Μάνη θα περάσεις φοβερά! Πρόκειται για ένα μέρος το οποίο θα σου κλέψει την καρδιά και μπορείς να ανακαλύψεις ιδιαίτερα μέρη και να βρεις μαγαζιά όπου θα δοκιμάσεις συγκλονιστικές τοπικές λιχουδιές! Βόλτες στην Αρεόπολη και ένα απίστευτο σκηνικό φυσικής ομορφιάς.

Eίναι τρία μέρη τα οποία έχουμε λατρέψει και σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν αφού είναι προορισμοί οι οποίοι θεωρούνται ιδανικοί για τριημεράκια και δε θα σταματήσεις να βγάζεις φωτογραφίες για το Instagram feed σου.

Τσέκαρε και αυτά: