Survivor All Star

Διαρκώς μαθαίνουμε για νέους παίκτες που ετοιμάζονται να μπουν στο Survivor All Star και τα ονόματα που παίζουν είναι πολλά και άκρως εντυπωσιακά!

Μετά την αποκάλυψη της εκπομπής “Πρωινό Μας” πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου είναι ένα βήμα πριν πατήσουν το πόδι τους στο νησί, έρχεται ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας και μέσω της εκπομπής “Το Πρωινό” αποκάλυψε τα ονόματα δυο ακόμη παικτών που θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο ο Γιωρίκας Πιλίδης είναι ένας από τους παίκτες που ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομήνικο αλλά και ο Πάνος Θοεδώρου ενώ ακόμη σε συζητήσεις βρίσκεται ο Χάρης Γιακουμάτο ο οποίος έχει δηλώσει πως δεν θα είχε πρόβλημα να βρεθεί στο Survivor All Star.

Η παραγωγή της Ατζούν Μίντια έχει κάνει πολλά ραντεβού, έχουν γίνει πολλές διαπραγματεύσεις και σίγουρα θέλουν να βάλουν μέσα στο παιχνίδι πρόσωπα τα οποία θα απασχολήσουν πολύ και θα ικανοποιήσουν το κοινό με όσα θα κάνουν! Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο κομμάτι του ριάλιτι!

Βέβαια, επειδή ακούγονται τόσα πολλά ονόματα, δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος και περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις!

Τσέκαρε και αυτά:

Απόκριες 2023 : Δωρεάν εργαστήρι για ενήλικες

TikTok : Το κρυφό κουμπί για τα viral βίντεο