Καύσωνας

Ο καύσωνας μας έχει εξοντώσει καθώς δεν μπορούμε να αντέξουμε και πολλές ώρες εκτός σπιτιού, αφού ο ήλιος καίει λες και είμαστε ψητά κοτόπουλα στη σχάρα! Ωστόσο, η ζέστη μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε κάποια πράγματα τα οποία ίσως δεν έχεις φανταστεί ότι μπορούν να γίνουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένας χρήστης του TikTοk σκέφτηκε πως η ζέστη ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για να γιτώσει ρεύμα και επέλεξε να τηγανίσει στο μπαλκόνι του αυγά με φέτα και τομάτα χρησιμοποιώντας τις ακτίνες του ήλιου!

O χρήστης του οποίου αναρτήθηκε το βίντεο στο @greekgetaway, έβαλε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε ένα τραπεζάκι στο μπαλκόνι και έριξε λίγο ελαιόλαδο! Το άφησε για 10 λεπτά να κάψει και έπειτα πρόσθεσε τα υλικά που χρειαζόταν για να δημιουργήσει μια ομελέτα!

Το φαγητό μαγειρεύτηκε με τη βοήθεια της ζέστης και του ήλιου και σίγουρα το απόλαυσε αφού το μαγείρεψε με σχεδόν φυσικό τρόπο!

@greekgateway

🇬🇷☀️ Wow! Heatwave with +40°C temperatures fry’s eggs in Greece! Video by @Lida Maria #greece #greeksummer #greek #greektiktok #greekisland #greektiktok #hellas #greekislands #greeceislands #paros #naxos #crete #mykonos #santorini #santorinigreece #athens #thessaloniki #greekfeta #greekeggs #breakfast #heatwave

♬ original sound – GreekGateway ® 🇬🇷

Ο καύσωνας αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες και ίσως είναι μια καλή φάση για να δοκιμάσουμε έναν εναλλακτικό τρόπο μαγειρέματος! Και λεπτές λωρίδες μπέικον θα μπορούσαν να μαγειρευτούν!

Τσέκαρε και αυτά: