Kendall Jenner

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν την Kendall Jenner να έχει σχέση με τον καλλιτέχνη, Bad Bunny αφού είδε τα φώτα της δημοσιότητας ένα βίντεο όπου οι δυο τους ανταλλάσσουν   τρυφερά φιλιά κατά τη διάρκεια συναυλίας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το ζευγάρι το οποίο κρατούσε κρυφό το ειδύλλιο του εθεάθη στο στάδιο Kia Forum στο Inglewood της Καλιφόρνια και δίπλα τους ήταν η Κιμ Καρντάσιαν η οποία διασκέδαζε με τα τραγούδια του Drake.

Χρήστης του TikTok κατέγραψε το ζευγάρι να φιλιέται παθιασμένα στη συναυλία και με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνονται όλες οι φήμες πως είναι μαζί! Οι δυο τους έχουν βρεθεί πολλές φορές σε διάφορες αγώνες μπάσκετ του ΝΒΑ χωρίς να δώσουν “δικαιώματα” αλλά όπως είδαμε στο βίντεο δεν μπόρεσαν να κρατηθούν.

@bombbere

Drake concert Floor Seats & i turn to my left and all of a sudden #KendallJenner #BadBunny #kimKRdashian #itsablurTour #drakeTour

♬ original sound –

Το βίντεο που δείχνει την Kendall Jenner να ερωτοτροπεί με τον Λατίνο καλλιτέχνη έχει γίνει viral και οι θαυμαστές τους έχουν κάνει ήδη πολλά σχόλια τα οποία αναφέρουν πως επιτέλους ήταν καιρός να αποκαλυφθούν αφού από τον Φεβρουάριο όλοι ξέρουν πως είναι μαζί!

Το 27χρονο μοντέλο προσπαθεί όσο μπορεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά κάποιος την “τσάκωσε” τώρα!

Τσέκαρε και αυτά: