Κένταλ Τζένερ

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε ένα βίντεο με “πρωταγωνίστρια” την Κένταλ Τζένερ, με την σνομπ πλευρά της να έχει βγει στην επιφάνεια και να κάνει τον κόσμο έξαλλο.

Εδώ και καιρό ο κόσμος ασχολείται με την Κένταλ Τζένερ και τη συμπεριφορά της, ωστόσο ένα βίντεο που δεν άργησε να γίνει viral, έκανε τους χρήστες των social media να θέλουν να την κάνουν  “cancel”.

Βέβαια, κάτι τέτοιο θα είναι αρκετά δύσκολο, αφού πίσω της κρύβονται οι Καρντάσιανς, που έχουν υπερβολική επιρροή στον κόσμο.

Το βίντεο που έχει σημαδέψει την Κένταλ Τζένερ, έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια προετοιμασίας για επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret. Εκείνη τη στιγμή μία από τις γυναίκες στα backstage ζήτησε να βγάλουν φωτογραφία.

Το πασίγνωστο μοντέλο παίρνει το κινητό, χαμογελάει εντελώς ψεύτικα και δίνει πίσω το κινητό στην κοπέλα με ύφος απαξιωτικό.

@kardashianjennerplusmore Kendall Jenner being rude to a fan, and clearly not wanting to take a photo 🫣 #kimkardashian #kourtneyandtravis #kimkardashianwest #krisjenner #brucejenner #travisscott #kimkardashian #realitytvclips #khloekardashian #kourtneykardashian #kuwtk #keepingupwiththekardashians #kardashianshulu #tvshowsnow #keepingupwiththekardashiansclips #realitytv #foryoupage #fyp #kardashianedits #kimkardashianedit #trending #viral #stitch #duet #tiktok #kyliejenner #kendalljenner ♬ Barbie Girl – Bava

Παρ’ όλο που το βίντεο είναι παλιό, ήρθε τώρα στο προσκήνιο και ο κόσμος των social media έκανε λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά, και πολλοί ζητούν “cancel”.

Τσέκαρε και αυτά:

Σπίτι: Πώς να καθαρίσεις τον φούρνο με φυσικά υλικά

Χρώματα: Ποια θα φορεθούν το φθινόπωρο του 2023