Kevin Costner

Ο Kevin Costner είναι ένας άνδρας ο οποίος λατρεύει τη μουσική και του αρέσει πολύ να πηγαίνει σε συναυλίες και να ακούει καλλιτέχνες που θαυμάζει! Κανείς όμως δεν περίμενε να τον δει σε μια συναυλία της Taylor Swift!

Θα μπορούσε να πει κανείς πως ο ηθοποιός είναι επισήμως “Swiftie”, καθώς πήγε στη συναυλία της στο Λος Άντζελες με την κόρη του και διασκέδασε πολύ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Kevin Costner έμεινε άναυδος με την καλλιτέχνιδα και δεν περίμενε να δει τόση ενέργεια πάνω σε μια σκηνή! Μάλιστα, ανάρτησε πολλές στιγμές του στο Instagram και έγραψε:

“Τα βίντεό μου είναι θολά, αλλά πέρασα καταπληκτικά με την κόρη μου στο σόου της @taylorswift. Ενθουσιάστηκα που είδα ότι η τέχνη της φέρνει τόσους πολλούς ανθρώπους κοντά. Έβλεπα πολύ καλά τη μπάντα της και χαιρόμουν που τους παρακολουθούσα επίσης. Μια βραδιά που με ενέπνευσε. Είμαι επίσημα Swiftie”. 

Η Τέιλορ Σουίφτ έδωσε έξι συναυλίες στο SoFi Stadium στο Ίνγκλγουντ και ανακοίνωσε ότι στις 29 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει η νέα ηχογράφηση του άλμπουμ της «1989» του 2014.

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε πριν από λίγους μήνες πως χωρίζει από τη σύζυγο του και πλέον κάνει τη ζωή του!

Tσέκαρε και αυτά: