Σχέσεις

Oι ανθρώπινες σχέσεις είναι ένα από τα ζητήματα που συζητιέται σε κάθε παρέα που θα συναντήσεις εκεί έξω! Και συνήθως θα ακούσεις να μιλά ο κόσμος για τα αμόρε που εξαφανίστηκαν, που εμφανίστηκαν ξανά στη ζωή τους και άλλα τέτοια ωραία!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένας από τους όρους που έχει μπει πλέον στο λεξικό των σχέσεων είναι το “breadcrumbing” το οποίο είναι στην ουσία ο χρόνος που δε σου δίνει κάποιος ενώ δείχνει πως σε γουστάρει, δε βρίσκεται συχνά μαζί σου και επιλέγει να κάνει εμφανίσεις όποτε του καπνίσει!

O συγκεκριμένος όρος είναι αυτός που χρησιμοποιείται όταν κάποιος μας δίνει σημασία, μας λέει όμορφα λόγια αλλά ποτέ δεν μπαίνει στη διαδικασία να μας πει τι συμβαίνει μεταξύ μας! Πόσο μπέρδεμα και ανοησία πια!

Ο Jacob είναι ένας dating expert ο οποίος γίνεται πολύ συχνά viral γιατί δίνει συμβουλές που αφορούν στις σχέσεις!

Και αυτή τη φορά αποκαλύπτει τα τρία σημάδια του dreadcrubing!

@jacoblucas101

Sound familiar? 👀 #datingcoach #datingtips #datingadvice #datinglife #relationshipcoach #relationships #relationship #boyfriend #girlfriend

♬ Come and Get Your Love – Redbone

#1.Σου λέει πως θα βρεθείτε σύντομα και πάντα εσύ μπαίνεις στη διαδικασία να το προτείνεις! Εκείνο το πρόσωπο σου λέει πως θα γίνει σύντομα συνάντηση αλλά δε γίνεται ποτέ!

#2. Όταν ρωτάς αν έχετε κάτι πιο “σοβαρό”, σου λέει δε χρειάζεται να βάλετε κάποια ταμπέλα και πως θα δείτε στο μέλλον!

#3. Αφού έχει κάνει ακραίο ghosting, σου στέλνει ξαφνικά σαν να μην τρέχει τίποτα!

Tσέκαρε και αυτά: