Κέβιν Σπέισι

Ο Κέβιν Σπέισι κρίθηκε αθώος από τους ενόρκους του δικαστηρίου Southwark Crown στο Λονδίνο και αφού ξέσπασε σε κλάματα παίρνοντας τις ανάσες του, βγήκε από τη δικαστική αίθουσα για να παρχωρήσει δηλώσεις στους δημοσιογράφους των διεθνων μεσων που τον περίμεναν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Φανερά ανακουφισμένος και μην έχοντας συνειδητοποιήσει όπως είπε, πως το δράμα του έχει τελειώσει, ο πασίγνωστος ηθοποιός που έχει ενσαρκώσει συναρπαστικούς ρόλους, μίλησε στα μέσα και ξεκίνησε λέγοντας πως ακόμη προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση.

“Φαντάζομαι πως πολλοί μπορείτε να καταλάβετε πως έχω πολλά να διαχειριστώ μετά από όσα έγιναν σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ενόρκους που εξέτασαν όλα τα στοιχεία και έβγαλαν το πόρισμα τους. Είμαι πολύ ευγνώμων. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του δικαστηρίου που μας πρόσεχαν και τη νομική μου ομάδα για όσα έκανε. Αυτά έχω να πω προς το παρών”, είπε ο Κέβιν Σπέισι στις πρώτες δηλώσεις του.

Ο Χολυγυντιανός σταρ είχε κατηγορηθεί για 9 αδικήματα μεταξύ των οποίων ήταν η σεξουαλική παρενόχληση και η επιβολή διείσδυσης σε σεξουαλική στιγμή.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ο ηθοποιός θέλει να ξεκουραστεί και να δει ποια θα είναι τα επόμενα του βήματα!

Tσέκαρε και αυτά: