Κιάννα

Ένα από νέα ονόματα που έχουν αρχίσει να πρωταγωνιστούν στην σκηνή της ελληνικής pop είναι η τραγουδίστρια Κιάννα η οποία διαθέτει πολύ έντονο και εντυπωσιακό παρουσιαστικό! Είναι ένα κορίτσι το οποίο διαθέτει φωνή, εμφάνιση και ξέρει πως να μαγνητίζει τα βλέμματα ενώ θέλει να πετύχει στον χώρο κάνοντας ξεχωριστά πράγματα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ


H νεαρή τραγουδίστρια δεν κάνει συνηθισμένες εμφανίσεις καθώςτης αρέσει η extravaganza και έχει επιλέξει να φέρει νέα looks στο “τραπέζι” της ποπ μαζί με την ομάδα της! Και σίγουρα έχουμε να δούμε πολλά από εκείνη!

Κιάννα – Βιογραφικό, Instagram, το πραγματικό όνομα, καταγωγή, τα μουσικά ριάλιτι, η Eurovision

H Κωνσταντίνα Ζέρβα – το πραγματικό όνομα της τραγουδίστριας – γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα, την Αθήνα και τα Χανιά!

Σε μια σχολική γιορτή ανακάλυψε πως το τραγούδι είναι αυτό που της αρέσει και πως θα είναι το επάγγελμα το οποίο θα ακολουθήσει στη ζωή της! Και έτσι έκανε!

Στα 16 της αποφάσισε να ξεκινήσει μαθήματα μουσικής και τραγουδιού σε ωδείο της Καλαμάτας και έπειτα βρέθηκε στην Αθήνα όπου παρακολούθησε μαθήματα στο Fame studio και τη σχολή του Γιώργου Θεοφάνους! Έχει παρακολουθήσει μαθήματα σολφέζ, θέατρο, χορό, και μουσική σκηνική παρουσία.

Μάλιστα, αποφάσισε να κάνει μαθήματα πιάνου και κιθάρας!

Εκτός από τη μουσική, η τραγουδίστρια σπούδασε δημοσιογραφία στο Πάντειου Πανεπιστήμιο και έχει τελειώσει τη σχολή του Ίασμου.

Τα μουσικά ριάλιτι

Η Κιάννα είναι ένα από τα κορίτσια που επέλεξε να συμμετέχει σε μουσικά ριάλιτι! Την είδαμε στο “The Voice” όπου έφτασε στα “Battles” και έπειτα βρέθηκε στο μουσικο ριάλιτι “Rising Star” όπου πέρασε από την πρώτη φάση του διαγωνισμού.

Στα 22 της χρόνια κατάφερε να κυκλοφορήσει δυο δισκογραφικές δουλειές, έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες και θεωρείται ένα από τα πολύ καλά παιδιά του χώρου!

H Eurovision


H Kianna είναι μια από τις τραγουδίστριες που θα ήθελε πολύ να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό΄της Eurovision και το 2022 είχε καταθέσει πρόταση αλλά τελικά δεν κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.

Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω και θέλει πολύ να βρεθεί κάποια στιγμή στη σκηνή του μεγάλου μουσικού διαγωνισμού της Ευρώπης! Αρκεί να έχει το κατάλληλο τραγούδι και τη σωστή ομάδα!

Τσέκαρε και αυτά: